Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4365

Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123
Planlæg den perfekte børnefødselsdag til din dreng/pige

Børnefødselsdag

events-bornefodselsdag

Perfekt til børnefødselsdagen

For mange forældre er det vigtigt at gøre børnefødselsdagen til noget helt særligt. Vil du have haven eller hjemmet fulde af glade børn, kan Eventforalle hjælpe med at arrangere en fødselsdagsfest, som sent vil blive glemt. Vi har sammensat en børnefødselsdags-pakke med aktiviteter og maskiner til både piger og drenge, som er særligt udvalgt efter de mindstes ønsker.

Vi har sammensat den perfekte pakke til børnefødselsdagen, som indeholder en  stor hoppeborg, en slush ice maskine samt en popcorn maskineHoppeborgen giver børnene mulighed for at brænde krudtet af på en sjov og social måde, hvor der er plads til mange børn ad gangen. Børnene kan køles ned af et friskskænket glas slush ice – og ingen børnefødselsdag uden popcorn! Med vores popcornmaskine popper kornene for øjnene af børnene, som kan nyde de friske og sprøde popcorn frisklavet fra maskinen. Hvis du har andre ønsker til den samlede pakke, kan du kontakte os for et godt tilbud.

Udover de færdige pakker, tilbyder vi mange andre aktiviteter og services, som egner sig til børnefødselsdage for drenge og piger. Vores hoppeborge findes i mange afskygninger – lige fra den seje Spiderman hoppeborg til den sjove cirkus-hoppeborg. Derudover har vi mere avancerede aktiviteter som Bumper Balls og sumodragter juniorer.

Hos Eventforalle står vi selvfølgelig for leveringen og opsætningen af hoppeborg og maskiner, så du kun skal tænke på bestillingen og invitationerne. Det er din nemme vej til at skabe en uforglemmelig dag for familiens mindste.

 

Pris inkl. moms

1 døgn: 3.800,-

 

Benyt formularen forneden eller ring til os.

Navn (skal udfyldes)

E-mail

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

(CAPTCHA) Skriv captcha nedenfor: