Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4365

Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123
Book underholdningen til byfesten eller firmafesten

Fest

events-fest

Her er den perfekte pakke til firmafesten eller byfesten

– eller anden fest hvor der skal være god musik, kølige drinks og sprøde popcorn.

Når der skal være fest i gaden, kan Eventforalle bidrage til at gøre byfesten eller firmafesten sjov og uforglemmelig. Vi tilbyder samlede pakker, som med en blanding af sjove aktiviteter og lidt godt til ganen skaber et perfekt udgangspunkt for din næste fest. Det gør det nemmere for dig at komme igennem planlægningen, når underholdningen leveres og installeres af vores mandskab, uden du skal tænke på andet end bestillingen.

Skal du holde firmafest, kan du opleve dine kollegaer på slap line til tonerne fra et af de moderne anlæg i vores lydpakker, hvor et farvestrålende lysshow står for stemningen. Vi udlejer også popcornmaskiner, isvogne, pølsevogne, fadølsanlæg samt candyfloss-maskiner, som giver gæsterne til din fest mulighed for at sætte tænderne i en nyspundet candyfloss – de kommer hverken til at gå sultne eller tørstige i seng.

Drejer det sig om en byfest, tilbyder vi aktiviteter til alle aldersgrupper, så både børn og voksne kan få en god oplevelse – hvad enten det er på ryggen af en rodeotyr eller i midten af en stor hoppeborg.

Uanset om du står for at arrangere en byfest, en firmafest eller noget tredje, kan vi sammen finde frem til en pakke, der matcher dine forhold og ønsker, uanset om festen skal holdes indendørs eller udendørs.

Kontakt os for mere information om vores samlede fest-pakker. Så kan vi sammen finde frem til den bedste løsning til din fest. 

Pris inkl. moms

1 døgn:

 

Benyt formularen forneden eller ring til os.

Navn (skal udfyldes)

E-mail

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

(CAPTCHA) Skriv captcha nedenfor: