Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4365

Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123
Om os -

Om os

Find os her:


Skal i holde årets fest,  have åbent hus, firma event eller bare en sjov og uforglemmelig dag?

 

Eventforalle.dk kan hjælpe jer med at arrangere en sjov dag, for både børn og voksne. Vi har alt, I netop står og mangler til jeres arrangement. Eventforalle.dk er et ungt energisk firma , som sætter professionalisme højt. Vores mål er at gøre jeres arrangement til en unik oplevelse. Vi lever af glade kunder og interessere os derfor personligt for alle vores arrangementer.

Vi bestræber os for at udvikle vores koncepter, så der altid er nye produkter at finde hos os. Alle vores produkter, er af bedste kvalitet. Alle produkter er synet og godkendt efter dansk lovgivning og er ansvarsforsikret.

Hvis du lejer igennem Eventforalle.dk, hvad enten det er en slushice maskine, pølsevogn eller et legelands arrangement. Vil du altid møde kvalitetsbevidst og udadvendt personale. Vi kommer ud til glade mennesker og sender derfor kun smilende personale, som kan repræsentere Eventforalle.dk og står inden for vores værdier og koncepter.

Tag en rundtur på vores site og læs mere om alle vores festlige produkter lige fra hoppeborge og soft ice maskine til vores rodeotyr, gladiator udstyr, sumodragter, og popcorn– og slush ice maskiner, m.m.

Eventforalle.dk har som en ekstra service altid åbent mellem 7 – 21.

Så hvis man ønsker lidt god rådgivning omkring leje af nogle af vores aktiviteter, er det bare at ringe.

Vi glæder os til at være en del af jeres dag…

Eventforalle.dk
Dalgas Alle 7
6600 Vejen
Telefon: 52399697
E-mail: kontakt@sjovoglej.dk
CVR: 30687191

 

Kontakt os på:

Tlf. 52 39 96 97

Navn (skal udfyldes)

E-mail

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

(CAPTCHA) Skriv captcha nedenfor: