Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4360

Deprecated: implode() [function.implode]: Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /var/www/eventforalle.dk/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123
Lej en rodeotyr til din næste fest eller et andet event

Rodeotyr

rodeotyr

Prøv kombinationen af spænding, mod, og underholdning, når det “vilde bæst” skal tæmmes.

En kamp mod rodeotyren er noget, som man længe vil huske, når det sker i forbindelse med et festligt arrangement. En rodeotur er en sikker vinder, når der skal sættes godt gang i festlighederne. På ryggen af vores rodeotyr kan selv de største mandfolk komme til kort, når først maskineriet sættes i gang. De udfordres på balanceevnen og udholdenhed på en måde, der både er underholdende for deltageren og tilskuerne.

En rodeotyr egner sig til alle typer festlige arrangementer, hvor gæsterne godt må få pulsen op under en god udfordring. Drejer det sig om en firmafest, skolefest, et åbent hus-arrangement, et center- og gågadearrangement, en byfest, en rund fødselsdag eller noget helt andet? En rodeotyr er en sjov aktivitet i alle sammenhænge, som alle fra store børn til modne folk kan prøve kræfter med.

Det er sikkert at leje en rodeotyr hos os. Vores udstyr opfylder alle sikkerhedskrav, så du kan være sikker på, at dine gæster lander blødt og ikke kommer i klemme i kampens hede. Du vil altid få sikkerhedsanvisninger ved leje af vores aktiviteter, så dine gæster kan tage de nødvendige forholdsregler.

Find din indre cowboy frem og lej en rodeotyr til din næste fest. Det vil med garanti give gode grin og bidrage til et underholdende arrangement.

 

Benyt formularen forneden eller ring til os.

Navn (skal udfyldes)

E-mail

Telefon (skal udfyldes)

Emne

Din besked

(CAPTCHA) Skriv captcha nedenfor: